Stort tack till alla medlemmar som kom på årsmötet, det är för er som vi kämpar!

RVVR:s nya motto och som vi kommer att gå till valet med i höst.

Mötet hölls den 31 juli mars i Ekebo, Regna. Ett 30-tal medlemmar deltog, trots att det var sista helgen i juli. Vi hade även förmånen av att ha flera styrelsemedlemmar från vår systerorganisation RVNO samt Svenskt landskapsskydd och den lokala LRF föreningen närvarande. Vi står enade i Norra Östergötland mot all exploatering av miljö, djur, natur och människor på profitens altare!

Alla styrelseledamöter valdes om för ytterligare en period på antingen ett eller två år.

På mötet presenterades en del av det som föreningen arbeta med sedan den bildades för snart ett år sedan samt den verksamhetsplan som godkändes av årsmötet för 2022-2023, se nedan. Sedan starten har vi ordnat ett stort antal politikermöten, skrivit debattartiklar, gett ut en broschyr, gjort pressutskick, bearbetat tjänstemän, träffat boende och mycket mer.

För våra motståndares (SR Energy, Brevens Bruk AB, Boo Fideikommiss) information som med säkerhet läser detta så ska ni veta att RVVR och RVNO avser att ytterligare öka sina ansträngningar inför valet den 11 september. Vi kommer att göra en massiv insats för att påverka de få som är kvar av våra redan idag mycket tveksamma politiker till att inte låta vår vackra kommun bli ännu ett experiment i den av våra statsmakters galna och totalt huvudlösa försök till en vettig energipolitik…

Vi ses i valstugorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *